Bebe Party

Όλα όσα αναζητάτε για ένα όμορφο και παραμυθένιο παιδικό πάρτυ για παιδιά έως 3 ετών.

Με κόστος από 40 ευρώ!

Bebe party

Προτεινόμενα κοστούμια:

Ο μαγικός κόσμος των παραμυθιών με τις όμορφες εικόνες και τα χρώματα του, έχει μια μοναδική ικανότητα να παρασύρει τα παιδιά κοντά του. Ειδικά των μικρότερων ηλικιών.

Ένα παραμύθι είναι μια σύντομη ιστορία ή μια φαντασιακή αφήγηση. Τα παραμύθια δρουν πέρα από την λογική του χώρου ή του χρόνου και ενεργούν πέρα από τα σύνορα του γνωστού κόσμου. Ζώα, φυτά, δέντρα, λουλούδια και πολλά ακόμη αποκτούν ομιλία και λειτουργούν ως σύμβολα και ως κεντρικοί χαρακτήρες ενός παραμυθιού. Ειδικά τα ζώα έχουν μια έντονη επιρροή στα παιδιά. Βιβλία, σειρές και ταινίες έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία λόγω της σχέσης της ιστορίας τους με τα ζώα.

Οι διασκεδαστές μας θα φέρουν την μαγεία του παραμυθιού κοντά στα παιδιά! Όμορφα και χαρούμενα κοστούμια με ζωάκια όπως Αρκουδάκι, Κουνελάκι, Γουρουνάκι, Καναρίνι, Ποντικούλης και πολλά ακόμη θα δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα ενός παραμυθένιου παιδικού πάρτυ!

Μικρά Πατουσίνια

Οι προτάσεις μας :

Εάν το ζητούμενο είναι ένα δημιουργικό, παιχνιδιάρικο και πολύ διασκεδαστικό πακέτο ψυχαγωγίας που να απευθύνεται στις πολύ μικρές ηλικίες τότε τα ‘’Μικρά Πατουσίνια’’ είναι η ιδανική πρόταση για το δικό σας παιδικό πάρτυ!

Οι δραστηριότητες του πακέτου είναι ειδικά διαμορφωμένες για τις πολύ μικρές ηλικίες. Χρώματα, παιχνίδια, παραμύθια, κουκλοθεατράκι, δημιουργική απασχόληση είναι μερικά από τα συστατικά που περιέχει!

Οι διασκεδαστές μας θα έρθουν με τις δικές τους μεγάλες πατούσες και θα παρασύρουν τα παιδιά σε ένα όμορφο και δημιουργικό παιδικό πάρτυ!

Το economy pack είναι για μικρό αριθμό παιδιών χωρίς να υστερεί σε τίποτα από το βασικό! Έως 4 παιδιά!

Πατουσοχώρα πάρτυ

Προτεινόμενα κοστούμια:

Τα παιδικά πάρτυ έχουν ανάγκη από ήρωες. Και όταν λέμε ήρωες δεν εννοούμε ανθρώπους που πετάνε φορώντας μπέρτα ή κάτι σαν εσώρουχο πάνω από το κολάν.

Οι δικοί μας ήρωες προέρχονται από την ‘’Πατουσοχώρα’’ την χώρα της διασκέδασης όπου όλα είναι χαρούμενα και φωτεινά! Και έρχονται στο πάρτυ για να σας εκπλήξουν! Με αστεία ολοκαίνουργια, μοναδικά παιχνίδια ειδικά προσαρμοσμένα για τις πολύ μικρές ηλικίες! Με Piñata, με μπουρμπουλήθρες και μοναδικές εκπλήξεις!

Εάν το δικό σας πάρτυ απευθύνεται σε πολύ μικρές ηλικίες και έχει ανάγκη από έναν ήρωα, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να καλέσετε κάποιον από την Πατουσοχώρα.

Παιδότοπος
και Baby park

Οι προτάσεις μας :

Το σημαντικότερο όλων για έναν παιδότοπο είναι τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια και υγιεινή.

Οι παιδότοποι μας τηρούν αυστηρούς κανόνες υγιεινής, παρέχουν μέγιστη ασφάλεια στα παιδιά και ηρεμία στους γονείς. Το περιβάλλον διαμορφώνεται με όμορφα χρώματα και πλούσιες δραστηριότητες που ξεκινούν από τα βασικά αλλά υπέρ αρκετά παιχνίδια και φτάνουν μέχρι τα πολύχρωμα φουσκωτά ειδικά για τις μικρότερες ηλικίες!

Μαλακό πάτωμα, πισίνα με μπαλάκια, τραπεζάκια με σκαμπό, τσουλήθρα, μαλακά παιχνίδια, τροχήλατα, τουβλάκια κατασκευών και πολλά ακόμη εξασφαλίζουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και δημιουργίας!

Προτείνουμε την προσθήκη φύλαξης!

Προτείνουμε την προσθήκη του πακέτου δημιουργικής απασχόλησης

‘’Art & fun’’!

Κλόουν πάρτυ

Η πρόταση μας:

Οι Κλόουν φέρουν μαζί τους μια ιδιαίτερη μαγεία που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη, παρά μόνο με την ιδιαίτερη μαγεία του τσίρκου.

Ο Κλόουν ήταν ο βασικός διασκεδαστής σε κάθε παράσταση τσίρκου. Με την παρουσία τους και την ανάλαφρη προσωπικότητα τους πετύχαιναν πάντα να γίνονται το επίκεντρο της προσοχής. Πλέον οι κλόουν έχουν προσαρμοστεί στο κομμάτι της παιδικής ψυχαγωγίας και έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί στα παιδιά.

Οι Κλόουν μας έχουν απίστευτη διάθεση, χιούμορ και τρομερές ικανότητες!  Παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, face painting, μουσική, μαγικά και διασκεδαστικά πολύχρωμα ρούχα προσθέτουν στο παιδικό πάρτυ χαρούμενη διάθεση και χαρίζουν πολλά παιδικά χαμόγελα!

Κάνετε την επόμενη κράτηση σας με έναν κλόουν από τις Τρελοπατούσες και ετοιμαστείτε για ένα πάρτυ γεμάτο χαρά!

Παιδικοί ήρωες πάρτυ

Διαθέσιμα κοστούμια:

Δεν έχετε καταλήξει ακόμα σε κάποιον συγκεκριμένο χαρακτήρα για το παιδικό σας πάρτυ; Δεν πειράζει καθόλου! Θα βοηθήσουμε στην αναζήτηση σας, ώστε να κάνετε την ιδανική επιλογή!

Ίσως οι ήρωες που προτείνουμε να μην είναι σούπερ (ήρωες) όμως και αυτοί πρωταγωνιστούν σε παραμύθια, σειρές και ταινίες! Ακόμα και σε ταινίες blockbuster! Είναι δημοφιλείς και ιδιαίτερα αγαπητοί στα παιδιά!

Ανακαλύψτε και επιλέξτε τον δικό σας ήρωα και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι διασκεδαστές μας θα βοηθήσουν ώστε το πάρτυ σας να γίνει μοναδικό!

Πάρτυ Δεινοσαύρων

Διαθέσιμα κοστούμια:

Μπορεί να έχουν εξαφανιστεί εδώ και χιλιετίες, αλλά οι δεινόσαυροι εξακολουθούν να προκαλούν την φαντασία των παιδιών! Εάν τα παιδιά σας είναι  λάτρεις των δεινοσαύρων, τότε κυριολεκτικά θα λατρέψουν το πάρτυ δεινοσαύρων!

Οι δεινόσαυροι ήταν τεράστια πλάσματα που έζησαν στην γη πριν από εκατομμύρια χρόνια. Μερικοί πετούσαν, άλλοι κολυμπούσαν, κάποιοι ήταν ήρεμοι ενώ άλλοι ήταν άγριοι με διασημότερο όλων τον T-Rex. Ατελείωτα τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες έχουν ασχοληθεί με το θέμα των δεινόσαυρων, πάντα με τεράστια επιτυχία!

Ο Παλαιοντολόγος διασκεδαστής μας, θα γοητεύσει τα παιδιά με τις γνώσεις του επάνω στους δεινόσαυρους (προφανώς δεν γνωρίζει το θέμα όσο ένας αντίστοιχος Ιντιάνα Τζοουνς). Θα τα οργανώσει και θα τα κατευθύνει στη δική τους αναζήτηση σκελετών δεινοσαύρων και σπάνιων απολιθωμάτων. Κυνήγι απολιθωμάτων, παιχνίδια και ανασκαφές σε ένα πάρτυ όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι η ψυχαγωγία δεν θα εξαφανιστεί! Προσθέστε την μασκότ dino rider για επιπλέον διασκέδαση!

Πριγκίπισσες πάρτυ

Διαθέσιμα κοστούμια:

Η μικρή σας ονειρεύεται ότι είναι μια πριγκίπισσα; (είμαστε σίγουροι ότι είναι) Τότε της αξίζει κάτι ξεχωριστό! Της αξίζει να αισθανθεί ακριβώς όπως μια αληθινή πριγκίπισσα!

Οι πριγκίπισσες είναι οι βασικοί χαρακτήρες σε αμέτρητα κλασσικά παραμύθια, ταινίες και σειρές. Πρωταγωνιστούν σε περιπέτειες που συνήθως έχουν χαρούμενο τέλος με αισιόδοξα μηνύματα.

Οι πριγκίπισσες μας διαθέτουν όμορφα, λαμπερά κοστούμια και φέρνουν μαζί τους κάτι από την μαγεία των παραμυθιών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξτε ανάμεσα στα πολλά διαφορετικά πριγκιπικά κοστούμια εκείνο που ταιριάζει στην αγαπημένη σας μικρή πριγκίπισσα. Φτιάξτε την ημέρα της με ένα φανταστικό ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών!

Φανταστικά πλάσματα πάρτυ

Διαθέσιμα κοστούμια:

Θέλετε το παιδικό σας πάρτυ να διαθέτει κάτι από τον κόσμο της φαντασίας και των πλασμάτων του; Αν ναι τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο!

Νεράϊδες, Μονόκεροι και άλλα πλάσματα της φαντασίας έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία μέσα από τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με κορυφαίες τις κινηματογραφικές μεταφορές της Disney.

Τα δικά μας φανταστικά πλάσματα ζουν σε έναν παραμυθένιο κόσμο γεμάτο φαντασία! Υπέροχες Νεραϊδούλες, πολύχρωμες Πεταλούδες και μαγικοί Μονόκεροι δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό από χρώματα, λάμψη και μαγεία!

Οι δικές μας ψυχαγωγοί παρόλο που δεν μπορούν να πετάξουν (θα έρθουν από την πόρτα) διαθέτουν υπέροχα κοστούμια με όμορφα φτερά για να φτερουγίσουν μαζί με τα παιδιά σε έναν υπέροχο κόσμο διασκέδασης, παιχνιδιού και φαντασίας!

‘’Art & fun’’

Επιλέξτε το πρόγραμμα ή τις δραστηριότητες που επιθυμείτε και προσθέστε το πακέτο δημιουργικής απασχόλησης ‘’Art & fun’’. Ένα απίθανο σετ δημιουργίας και κατασκευών για απίθανες καλλιτεχνικές δραστηριότητες!

Μασκότ και μεγαλοστολές

Διαθέσιμα κοστούμια:

Ποιο παιδί δεν θέλει μια αφράτη αγκαλιά από μια χαριτωμένη πολική αρκούδα; (όχι πραγματική) ή από ένα χαρούμενο σκυλάκι; 

Οι Μασκότ είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε ένα παιδικό πάρτυ. Με την επιλογή τους το παιδικό σας πάρτυ αλλάζει επίπεδο διασκέδασης!

Και με την ευρεία γκάμα κοστουμιών και τους έμπειρους διασκεδαστές μας το αποτέλεσμα θα είναι απλά υπέροχο!

Οι μασκότ μας θα αναλάβουν να δώσουν ζωντάνια με χορό και ατελείωτη διάθεση! Τους αρέσει να ποζάρουν και να βγαίνουν φωτογραφίες οπότε εκμεταλλευτείτε το!

Είμαστε σίγουροι ότι στα παιδιά θα μείνει αξέχαστο και θα μιλούν για αυτό ως κάτι ξεχωριστό για τα επόμενα χρόνια!

+Plus activities!

Επισκεφθείτε την ενότητα +Plus activities και ανακαλύψτε μοναδικές ιδέες!

 

και πολλά ακόμη για να εμπλουτίσετε το παιδικό σας πάρτυ!