Πακέτα βαπτίσεων

Η βάπτιση είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας.

Από 155 ευρώ!

Λίγα λόγια

Οι λεπτομέρειες, ο επαγγελματισμός και η φροντίδα, θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και την διάθεση ώστε να χαρείτε αναπόσπαστοι αυτή την όμορφη στιγμή.
Δείτε τα πακέτα βαπτίσεων και επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Επιλέξτε, συνδυάστε και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό concept!
Μοναδικοί θεματικοί χαρακτήρες, όμορφα κοστούμια, παιδότοποι, μηχανές εφέ, μασκότ και πολλά ακόμη για να ενθουσιάστε τους μικρούς σας προσκεκλημένους!

Πακέτο βάπτισης οικονομικό

Η πρόταση μας:

Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται η παιδική απασχόληση σε μια βάπτιση για να είναι ψυχαγωγική, διασκεδαστική, οικονομική και να καλύπτει όλες τις ηλικίες.
Οι εκπλήξεις ξεκινούν πριν ακόμα τα παιδιά εισέλθουν στον χώρο. Στην υποδοχή τα περιμένει η πρώτη απίστευτη έκπληξη! Μια μοναδική Μασκότ θα τα υποδεχτεί σκορπίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό!
Σε επιλεγμένο σημείο της αίθουσας περιμένει η επόμενη έκπληξη! Ένας υπέροχος παιδότοπος περιμένει να τα απασχολήσει και να τα διασκεδάσει!
Οι εκπλήξεις συνεχίζουν! Επιλέξτε το κοστούμι που επιθυμείτε να έχετε στην εκδήλωση σας και αφήστε την διασκέδαση των παιδιών σε εμάς! Και για το τέλος μια μοναδική πινιάτα, γεμάτη με εκπλήξεις για ένα υπέροχο κλείσιμο!

Πακέτο βάπτισης πλήρες

Η πρόταση μας :

Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται η παιδική απασχόληση σε μια βάπτιση για να είναι ψυχαγωγική, διασκεδαστική και να καλύπτει όλες τις ηλικίες.
Οι εκπλήξεις ξεκινούν πριν ακόμα τα παιδιά εισέλθουν στον χώρο. Στην υποδοχή τα περιμένει η πρώτη απίστευτη έκπληξη! Μια μοναδική Μασκότ θα τα υποδεχτεί σκορπίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό! Οι εκπλήξεις συνεχίζουν μέσα στην αίθουσα! Ένας υπέροχος παιδότοπος περιμένει να τα απασχολήσει και να τα διασκεδάσει μέσα σε έναν χώρο γεμάτο μπουρμπουλήθρες! Και δεν σταματούν εδώ! Επιλέξτε το κοστούμι που επιθυμείτε να έχετε στην εκδήλωση σας και αφήστε την διασκέδαση των παιδιών σε εμάς! Και η διασκέδαση συνεχίζει με το πακέτο αθλητικών δραστηριοτήτων! Και για ένα γλυκό κλείσιμο επιλέξτε ανάμεσα σε ένα τραπέζι γεμάτο ζαχαρωτά ή το παραδοσιακό μαλλί της γριάς! Και η ομορφότερη έκπληξη έμεινε για το τέλος! Τα παιδιά θα φτιάξουν το δικό τους δωράκι της βάπτισης!

+Plus activities!

Επισκεφθείτε την ενότητα +Plus activities και ανακαλύψτε μοναδικές ιδέες!

 

και πολλά ακόμη για να εμπλουτίσετε το παιδικό σας πάρτυ!