Παιδότοποι – Baby park

Από 70 ευρώ!

Η δημιουργία ενός παιδότοπου είναι μια εξαιρετική λύση μιας και προσφέρει, ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον παιχνιδιού! Οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται η παιδική φαντασία για να δημιουργήσει τον δικό της υπέροχο κόσμο!

Baby Park!

Η πρόταση μας:

Ο χώρος πλημμυρίζει με πολύχρωμα παιχνίδια και διαμορφώνεται σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον ιδανικό για τα παιδιά μικρότερων ηλικιών!
Η δημιουργική απασχόληση, οι ανακαλύψεις και οι διαφορετικές δραστηριότητες θα χαρίσουν στα παιδιά ξεγνοιασιά και ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού και χαράς!

Παιδότοπος!

Η πρόταση μας :

Ένας όμορφος παιδότοπος περιμένει τα παιδιά! Νέες δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα εξάψει την φαντασία των παιδιών για παιχνίδι και ανακαλύψεις! Με πολλές διαφορετικές δραστηριότητες και πάντα με ασφάλεια.

Παιδότοπος, πάρκο δραστηριοτήτων με φουσκωτό παιχνίδι!

Η πρόταση μας:

Ένα πάρκο με μοναδική διαμόρφωση για μοναδικές στιγμές περιπέτειας και ανακαλύψεων! Η πληρέστερη πρόταση απασχόλησης σε φορητό παιδότοπο! Τα παιδιά θα χαθούν μέσα σε έναν υπέροχο πολύχρωμο χαρούμενο κόσμο παιχνιδιού! Ο διαμορφωμένος χώρος εκτός από τις πολλές διαφορετικές δραστηριότητες και το φουσκωτό παιχνίδι που διαθέτει, περιλαμβάνει και φύλαξη! Για ακόμη περισσότερη ασφάλεια για γονείς και παιδιά!

+Plus activities!

Επισκεφθείτε την ενότητα +Plus activities και ανακαλύψτε μοναδικές ιδέες!

 

και πολλά ακόμη για να εμπλουτίσετε το παιδικό σας πάρτυ!