Μεγαλώνουν γρήγορα

Η ψυχαγωγία ανεβαίνει σε επίπεδο, σε ταχύτητες και απαιτήσεις. Για παιδιά 9 ετών +

Με κόστος από 35 ευρώ!

Κλόουν πάρτυ

Η πρόταση μας:

Οι Κλόουν φέρουν μαζί τους μια ιδιαίτερη μαγεία που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη, παρά μόνο με την ιδιαίτερη μαγεία του τσίρκου.

Ο Κλόουν ήταν ο βασικός διασκεδαστής σε κάθε παράσταση τσίρκου. Με την παρουσία τους και την ανάλαφρη προσωπικότητα τους πετύχαιναν πάντα να γίνονται το επίκεντρο της προσοχής. Πλέον οι κλόουν έχουν προσαρμοστεί στο κομμάτι της παιδικής ψυχαγωγίας και έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί στα παιδιά.

Οι Κλόουν μας έχουν απίστευτη διάθεση, χιούμορ και τρομερές ικανότητες!  Παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, face painting, μουσική, μαγικά και διασκεδαστικά πολύχρωμα ρούχα προσθέτουν στο παιδικό πάρτυ χαρούμενη διάθεση και χαρίζουν πολλά παιδικά χαμόγελα!

Κάνετε την επόμενη κράτηση σας με έναν κλόουν από τις Τρελοπατούσες και ετοιμαστείτε για ένα πάρτυ γεμάτο χαρά!

Πάρτυ Μαγείας

Οι προτάσεις μας:

Εάν αισθάνεστε ότι το πάρτυ ή η εκδήλωση σας χρειάζεται να τραβήξετε λαγό από το καπέλο τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

Η μαγεία είναι η τέχνη της δημιουργίας της ψευδαίσθησης. Σκεφθείτε πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί παρακολουθώντας κάποιο show μαγείας πως μπορεί και το κάνει! Τα μαγικά σόου μπορεί να είναι μικρά και κοντινά ή τεράστιες θεαματικές παραστάσεις όπου ο βοηθός τους πριονίζεται στο μισό ή ακόμα και αιωρείται από το έδαφος.

Οι μάγοι διασκεδαστές μας φυλάνε πάντα κάποιο κόλπο στο μανίκι τους. Είναι επαγγελματίες και αντιμετωπίζουν την τέχνη τους με σοβαρότητα. Σας λέμε απλώς ότι αυτό που θα δείτε, δεν θα το πιστεύετε!

Αθλητικές δραστηριότητες

Η πρόταση μας:

Αποφασίσατε να κάνετε ένα παιδικό πάρτυ. Όμως τα παιδιά είναι υπέρ ενεργητικά με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη λύση για την ψυχαγωγία τους. Η τέλεια επιλογή είναι οι Αθλητικές δραστηριότητες!
Οι Αθλητικές δραστηριότητες αποτελούνται από ομαδικά παιχνίδια και παιχνίδια συναγωνισμού. Παιχνίδια στόχων, εμπόδια, διελκυνστίνδα, τσουβαλοδρομίες, τοξοβολία και πολλά ακόμη αθλητικά παιχνίδια! Οι διασκεδαστές μας είναι έτοιμοι και ειδικά εκπαιδευμένοι ώστε να αντιμετωπίσουν ομάδες υπέρ ενεργητικών παιδιών με επιτυχία. Τα παιδιά θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και θα το ευχαριστηθούν!
Και στην περίπτωση που δεν διαθέτετε εξωτερικό χώρο ή δεν το επιτρέπει ο καιρός μην στεναχωριέστε καθόλου! Μπορούν να πραγματοποιηθούν και σε εσωτερικό!

Min2winit party

Η πρόταση μας:

Εάν διαθέτετε μικρό ή μεγάλο χώρο, εάν διαθέτετε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο και θέλετε ένα πακέτο δραστηριοτήτων με υψηλό βαθμό δυσκολίας και έντονο συναγωνισμό τότε το Min2winit είναι αυτό που αναζητάτε.
Το Min2winit είναι διασκεδαστικό, έχει αστεία αντικείμενα, ιδιαίτερα παιχνίδια, έντονο συναγωνισμό και μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και στον πλέον μικρό χώρο χωρίς να χάνει απολύτως τίποτα από την διασκέδαση του.
Οι διασκεδαστές μας θα επιλέξουν και θα προσαρμόσουν τα παιχνίδια στον χώρο και στον αριθμό των παιδιών ώστε ο συναγωνισμός και η διασκέδαση να εκτοξευτεί!

Survivor και Survivor inside

Η πρόταση μας:

Η δυσκολία και η ένταση των δοκιμασιών εντυπωσιάζει και πολλές φορές ίσως και να τρομάζει! Βέβαια αυτό είναι και το μυστικό της μεγάλης απήχησης που απολαμβάνει!
Το Survivor έγινε γνωστό ως τηλεοπτικό πρόγραμμα επιβίωσης. Πέρασε από αρκετές διακυμάνσεις και το κοινό όλων των ηλικιών το αγκάλιασε σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι διασκεδαστές μας ίσως να μην είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να επιβιώσουν σε δοκιμασίες επιβίωσης μέσα σε μια δύσβατη ζούγκλα. Όμως γνωρίζουν πώς να καθοδηγήσουν τα παιδιά ώστε να διασκεδάσουν στο δικό τους πάρτυ Survivor σε ένα στίβο μάχης διαμορφωμένο για επίδοξους μαχητές!
Και στην περίπτωση που δεν διαθέτετε εξωτερικό χώρο ή δεν το επιτρέπει ο καιρός μην στεναχωριέστε καθόλου! Μπορούν να πραγματοποιηθούν και σε εσωτερικό με το ειδικά διαμορφωμένο Survivor inside!

Escape room

Η πρόταση μας:

Η απόδραση από έναν χώρο ή μια συνθήκη μπορεί να προκαλέσει ευχάριστα ή δυσάρεστα συναισθήματα. (αναλόγως τι σε περιμένει απ’ έξω)
Τα δωμάτια απόδρασης είναι ζωντανά παιχνίδια γρίφων, τα οποία παίζονται από ομάδες παικτών. Οι παίκτες βρίσκονται κλειδωμένοι και στόχος είναι η ομάδα να αποδράσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, λύνοντας μία σειρά από γρίφους ή αποστολές. Τα θέματα στα δωμάτια απόδρασης συνήθως είναι φανταστικές τοποθεσίες, όπως κελιά φυλακής, διαστημόπλοια, στοιχειωμένα σπίτια ή ακόμα και μαγεμένα δάση.
Από τους διασκεδαστές μας δεν έχει αποδράσει ποτέ κανείς (ευτυχώς υπάρχουν και οι βοήθειες) Θα διαμορφώσουν το δικό σου δωμάτιο απόδρασης στον βαθμό δυσκολίας που σου ταιριάζει. Βοήθησε την ομάδα σου να αποδράσει και γίνε ο ήρωας της παρέας!

Fear the dark

Η πρόταση μας:

Σε κανέναν δεν αρέσει να μένει στο σκοτάδι. (Κυριολεκτικά και μεταφορικά)
Το σκοτάδι είναι η έλλειψη φωτός, η οποία επικρατεί στον εξωτερικό κόσμο κατά την περίοδο της νύχτας. Οι άνθρωποι δεν έχουν την ικανότητα να διακρίνουν χρώματα οπότε η αντιληπτική ικανότητα είναι ουδέτερη και τελείως μαύρη. Προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα και μεταφορικά σημαίνει την πλήρη άγνοια του ανθρώπου για κάποιο θέμα.
Οι διασκεδαστές μας δεν φοβούνται το σκοτάδι, αντιθέτως. Εάν το σκοτάδι είναι το αδύνατο σου σημείο τότε δεν μπορείς να συμμετέχεις σε αυτό το παιχνίδι. Ανακάλυψε τα όρια σου, ξεπέρασε τους φόβους σου και μάθε εάν αυτό που φοβάσαι είναι το σκοτάδι ή αυτό που κρύβεται εκεί.
Ένα παιδικό πάρτυ για όσους δεν φοβούνται το σκοτάδι!

Πυτζάμα πάρτυ

Η πρόταση μας:

Συνήθως λέμε στα παιδιά να φορέσουν τις πυτζάμες τους και να ετοιμαστούν για ύπνο. Αυτή την φορά θα φορέσουν τις πυτζάμες τους για να μείνουν ξύπνια!
Οι πυτζάμες έχουν συνδυαστεί με τον μεσημεριανό και κυρίως τον βραδινό ύπνο. Είναι μια ενδυμασία που την έχουμε συνδυάσει με την χαλαρότητα του κρεβατιού μας και το χουχούλιασμα προτού πάρουμε κανέναν υπνάκο.
Οι διασκεδαστές μας θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση για τους γονείς (και ευχάριστη για τα παιδιά) να μην τα στείλουν στο κρεβάτι νωρίς! Αντιθέτως με τις ιστορίες τους, τις δοκιμασίες και τα παιχνίδια τα παιδιά δεν θα θέλουν να πάνε για ύπνο!

Slime and science party

Η πρόταση μας:

Η λέξη πείραμα μας φέρνει στο μυαλό έναν άνθρωπο ντυμένο στα λευκά, κλεισμένο σε ένα εργαστήριο, ανάμεσα σε γυάλινους δοκιμαστικούς σωλήνες, καπνούς και περίεργα υλικά.
Ο όρος πείραμα υπάρχει από τα πολύ παλιά χρόνια και πλέον είναι συμπληρωματικός της έννοιας της παρατήρησης. Οι επιστήμονες που δουλεύουν επάνω στα πειράματα έχουν γίνει κεντρικοί ήρωες σε βιβλία και ταινίες όπως το ‘’Επιστροφή στο Μέλλον’’!
Σίγουρα θα σας προκαλούσε εντύπωση αν ένας άνθρωπος ντυμένος με ιατρική ρόμπα και περίεργο μαλλί βρισκόταν στον χώρο σας! Εάν παρ΄ όλα αυτά το μικρό σας έχει κλίση στα πειράματα και θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, εμείς είμαστε εδώ! (χωρίς να φέρουμε καμία ευθύνη) Δοκιμαστικοί σωλήνες και περίεργα υλικά θα μετατρέψουν τον χώρο σας σε ένα μοναδικό εργαστήριο πειραμάτων! Για το μόνο που είμαστε σίγουροι είναι ότι τα παιδιά θα ενθουσιαστούν. Στα υπόλοιπα, μια ασφάλεια κατοικίας ίσως φανεί χρήσιμη.

Masterchef party

Η πρόταση μας:

Αν αφήσετε ένα παιδί απέναντι από ένα μπολ με ζυμάρι και άλλα υλικά μαγειρικής ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το αποτέλεσμα; Το σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείτε! Όμως έχετε σκεφτεί, ότι ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα;
Η μαγειρική υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην επικαιρότητα περισσότερο από ποτέ! Αποκτά συνεχώς καινούργιους φίλους και πλέον ακόμα και στα σπίτια η λέξη gourmet έχει εισβάλλει για τα καλά!
Οι μικροί υποψήφιοι Masterchef θα αντιμετωπίσουν δοκιμές με συστατικά, διαδραστικά παιχνίδια, γευστικές δοκιμές και μαγειρικές δοκιμασίες!
Οι διασκεδαστές μας μπορεί να μην έχουν πάρει αστέρι Μichelin στην υψηλή γαστρονομία αλλά διαθέτουν πολλά αστέρια όσον αφορά την φαντασία και την εφευρετικότητα επάνω στο παιχνίδι με τα παιδιά.
Μια προκλητική περιπέτεια μαγειρικής που τα παιδιά θα γευτούν κυριολεκτικά!

Messy party

Η πρόταση μας:

Έχετε ένα παιδί γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια, που αναστατώνει τα πάντα στο πέρασμα του και λατρεύει να λερώνεται; Τότε αυτή η επιλογή σας ταιριάζει απόλυτα!
Τα messy party είναι μια σειρά παιχνιδιών που έχουν σκοπό την διασκέδαση, με την προϋπόθεση ότι οι παίκτες για να κερδίσουν πρέπει να λερωθούν!
Οι διασκεδαστές μας μπορεί να μην ανήκουν σε εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού αλλά τα πηγαίνουν εξαιρετικά με το παιχνίδι και το λέρωμα! Διασκεδαστικές δοκιμασίες, διαδραστικά παιχνίδια και ιδιαίτερα υλικά!
Το συνεργείο καθαρισμού δεν περιλαμβάνεται!

Zumba party

Η πρόταση μας:

Θέλετε χορό στο παιδικό σας πάρτυ; Θέλετε χορογραφίες και ένα είδος χορού που θα συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασσικό; Τότε η Zumba είναι αυτό που θέλετε!
Η Zumba είναι ένα είδος χορού που εφευρέθηκε τυχαία από έναν δάσκαλο αερόμπικ στην Κολομβία. Σύντομα η φήμη της εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και απέκτησε εκατομμύρια μαθητές. Είναι ο ορισμός του πάρτυ μιας και με το που ακούμε την λέξη αυτομάτως σκεφτόμαστε τον χορό και την διασκέδαση!
Μπορεί οι διασκεδαστές μας να μην έχουν περάσει αμέτρητα χρόνια στην Κολομβία κάνοντας μαθήματα Zumba αλλά σίγουρα οι γνώσεις τους είναι σε υψηλό επίπεδο! Τόσο ώστε να απογειώσουν το πάρτυ και την διάθεση των παιδιών!

Karaoke party

Η πρόταση μας:

Εάν βλέπετε ότι το παιδί σας έχει την τάση να αρπάξει τα μικρόφωνα και να τραγουδήσει, ενώ ταυτόχρονα ονειρεύεται πλήθη να το αποθεώνουν, τότε το karaoke είναι η κατάλληλη αρχή!
Το karaoke είναι ένας τύπος διαδραστικής ψυχαγωγίας όπου οι άνθρωποι τραγουδούν επάνω σε ηχογραφημένη μουσική. Οι στίχοι εμφανίζονται σε μια οθόνη όπου την καθοδήγηση δίνει η αλλαγή στο χρώμα των στίχων.
Σίγουρα οι διασκεδαστές μας δεν έχουν ανέβει πίστα, ούτε έχουν ξεσηκώσει τα πλήθη σε συναυλίες με τις ερμηνείες τους. Θα δώσουν όμως την βοήθεια τους στους εκκολαπτόμενους ερμηνευτές, ώστε να πάρουν το πιο ζεστό χειροκρότημα!

Spa και Spa premium party

Η πρόταση μας:

Όλα τα παιδιά ανυπομονούν να μεγαλώσουν. Για εκείνα ο κόσμος των μεγάλων είναι ένας κόσμος που ανυπομονούν να εξερευνήσουν! Τα κορίτσια συνηθίζουν να δανείζονται τα ρούχα της μαμά τους και πολλές φορές και το μακιγιάζ.
Τα πακέτα Spa party και Spa premium θα δώσουν στα κορίτσια την δυνατότητα να βρεθούν σε έναν μαγικά διαμορφωμένο χώρο όπου η περιποίηση, το μακιγιάζ και οι τεχνικές ομορφιάς θα είναι όπως ένα αντίστοιχο Spa για μεγάλους. Μανικιούρ, πεντικιούρ, αιθέρια έλαια, μάσκες ομορφιάς και αναβαθμισμένες υπηρεσίες όπως μπουρνούζια, γλυκίσματα και πολλά ακόμη που θα βοηθήσουν στην άψογη διοργάνωση ενός Spa ειδικά για μικρές celebrities!
Οι διασκεδάστριες μας είναι εκπληκτικές με τα παιδιά αλλά και άψογες αισθητικοί. Θα φροντίσουν ώστε πολύ σύντομα τα παιδιά να είναι χαρούμενα, χαλαρά και με την αίσθηση ότι περνούν τη μέρα τους σε ένα πολυτελές Spa.

Πυτζάμα party μόνο κορίτσια

Η πρόταση μας:

Συνήθως λέμε στα παιδιά να φορέσουν τις πυτζάμες τους και να ετοιμαστούν για ύπνο. Αυτή την φορά θα φορέσουν τις πυτζάμες τους για να μείνουν ξύπνια και θα είναι μόνο για κορίτσια!
Οι πυτζάμες έχουν συνδυαστεί με τον μεσημεριανό και κυρίως τον βραδινό ύπνο. Είναι μια ενδυμασία που την έχουμε συνδυάσει με την χαλαρότητα του κρεβατιού μας και το χουχούλιασμα προτού πάρουμε κανέναν υπνάκο.
Οι διασκεδαστές μας θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση για τους γονείς (και ευχάριστη για τα παιδιά) να μην τα στείλουν στο κρεβάτι νωρίς! Αντιθέτως με τις ιστορίες τους, τις δοκιμασίες και τα παιχνίδια τα παιδιά δεν θα θέλουν να πάνε για ύπνο!

Sleepover party

Η πρόταση μας:

Πόσες φορές έχει τύχει τα παιδιά να θέλουν να περάσουν ένα βράδυ στο σπίτι ενός ή μιας φίλης τους; Μερικές φορές η έλλειψη οργάνωσης ίσως σας εμποδίζει να πείτε το πολυπόθητο ναι.
Το Sleepover πακέτο θα σας δώσει την λύση που επιθυμείτε χωρίς να χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα! Ο χώρος σας θα διαμορφωθεί σε ένα παραμυθένιο τοπίο όπου τα παιδιά θα μπορέσουν να περάσουν το βράδυ τους όπως ακριβώς το ονειρεύονται!
Το πακέτο Sleepover μπορεί να συνδυαστεί με το Spa party ή ακόμα και με το Πυτζάμα πάρτυ μόνο κορίτσια!

Ninja warrior

Η πρόταση μας:

Εάν το παιδί σας συνηθίζει να σκαρφαλώνει σε καρέκλες, καναπέδες, τοίχους ακόμα και ταβάνια τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά αυτό το πακέτο δραστηριοτήτων. (εκτός εάν μεγαλώνετε έναν εκκολαπτόμενο Spiderman)
Ίσως πρόκειται για τον δυσκολότερο στίβο μάχης που έχετε συναντήσει. Τα εμπόδια απαιτούν ικανότητες parkour και οι αθλητές που συμμετέχουν διαθέτουν τρομερές αθλητικές δυνατότητες! Όμως μην φοβάστε, πρόκειται για ένα παιχνίδι και μια εκδοχή ειδικά για παιδιά!
Οι διασκεδαστές μας ίσως να μην είναι παρκουρίστες αλλά σίγουρα θα βοηθήσουν τα παιδιά να τολμήσουν, να συμμετέχουν και να παίξουν σε ένα παιχνίδι που θα τους μείνει αξέχαστο!

+Plus activities!

Επισκεφθείτε την ενότητα +Plus activities και ανακαλύψτε μοναδικές ιδέες!

 

και πολλά ακόμη για να εμπλουτίσετε το παιδικό σας πάρτυ!