Κάπου στη μέση

Η ψυχαγωγία αλλάζει προσέγγιση και αποκτά νέο ενδιαφέρον!
Για παιδιά 7 έως 8 ετών.

Με κόστος από 35 ευρώ!

Κλόουν πάρτυ

Η πρόταση μας:

Οι Κλόουν φέρουν μαζί τους μια ιδιαίτερη μαγεία που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη, παρά μόνο με την ιδιαίτερη μαγεία του τσίρκου.

Ο Κλόουν ήταν ο βασικός διασκεδαστής σε κάθε παράσταση τσίρκου. Με την παρουσία τους και την ανάλαφρη προσωπικότητα τους πετύχαιναν πάντα να γίνονται το επίκεντρο της προσοχής. Πλέον οι κλόουν έχουν προσαρμοστεί στο κομμάτι της παιδικής ψυχαγωγίας και έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί στα παιδιά.

Οι Κλόουν μας έχουν απίστευτη διάθεση, χιούμορ και τρομερές ικανότητες!  Παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, face painting, μουσική, μαγικά και διασκεδαστικά πολύχρωμα ρούχα προσθέτουν στο παιδικό πάρτυ χαρούμενη διάθεση και χαρίζουν πολλά παιδικά χαμόγελα!

Κάνετε την επόμενη κράτηση σας με έναν κλόουν από τις Τρελοπατούσες και ετοιμαστείτε για ένα πάρτυ γεμάτο χαρά!

Παιδικοί ήρωες πάρτυ

Διαθέσιμα κοστούμια:

Δεν έχετε καταλήξει ακόμα σε κάποιον συγκεκριμένο χαρακτήρα για το παιδικό σας πάρτυ; Δεν πειράζει καθόλου! Θα βοηθήσουμε στην αναζήτηση σας, ώστε να κάνετε την ιδανική επιλογή!

Ίσως οι ήρωες που προτείνουμε να μην είναι σούπερ (ήρωες) όμως και αυτοί πρωταγωνιστούν σε παραμύθια, σειρές και ταινίες! Ακόμα και σε ταινίες blockbuster! Είναι δημοφιλείς και ιδιαίτερα αγαπητοί στα παιδιά!

Ανακαλύψτε και επιλέξτε τον δικό σας ήρωα και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι διασκεδαστές μας θα βοηθήσουν ώστε το πάρτυ σας να γίνει μοναδικό!

Πριγκίπισσες πάρτυ

Διαθέσιμα κοστούμια:

Η μικρή σας ονειρεύεται ότι είναι μια πριγκίπισσα; (είμαστε σίγουροι ότι είναι) Τότε της αξίζει κάτι ξεχωριστό! Της αξίζει να αισθανθεί ακριβώς όπως μια αληθινή πριγκίπισσα!

Οι πριγκίπισσες είναι οι βασικοί χαρακτήρες σε αμέτρητα κλασσικά παραμύθια, ταινίες και σειρές. Πρωταγωνιστούν σε περιπέτειες που συνήθως έχουν χαρούμενο τέλος με αισιόδοξα μηνύματα.

Οι πριγκίπισσες μας διαθέτουν όμορφα, λαμπερά κοστούμια και φέρνουν μαζί τους κάτι από την μαγεία των παραμυθιών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξτε ανάμεσα στα πολλά διαφορετικά πριγκιπικά κοστούμια εκείνο που ταιριάζει στην αγαπημένη σας μικρή πριγκίπισσα. Φτιάξτε την ημέρα της με ένα φανταστικό ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών!

Happy feet party

Η πρόταση μας:

Επιθυμείτε να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ με πολύ χορό; Κανένα πρόβλημα! Το Happy feet είναι η απάντηση!

Τα μουσικοχορευτικά προγράμματα αποτελούν εξαιρετικές προτάσεις στα παιδικά πάρτυ.

Το Happy feet περιλαμβάνει χορευτικά και κινητικά μουσικά παιχνίδια που θα διασκεδάσουν τα παιδιά και θα τα αφήσουν να χορέψουν όσο αντέχουν!

Ίσως οι διασκεδαστές μας να μην είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι χορού του κόσμου αλλά υπόσχονται να χορέψουν και να παίξουν με τα παιδιά με χορευτικά παιχνίδια και πολύ μουσική!

Θαλάσσια περιπέτεια πάρτυ

Διαθέσιμα κοστούμια:

Αναμφίβολα η θάλασσα κρύβει αμέτρητα μυστικά. Μυστικά που στο πέρασμα του χρόνου έχουν προκαλέσει την φαντασία και έχουν εξάψει την περιέργεια! Τόσο για όσους ταξιδεύουν στην επιφάνεια της όσο και για τα πλάσματα που ζουν κάτω από αυτή.

Οι Πειρατές μέσω των ταινιών ‘’Πειρατές της Καραϊβικής’’ χάρισαν μια νέα, θαλάσσια αύρα, ενθουσιασμού σε οτιδήποτε έχει σχέση με τους πειρατές ενώ οι γοργόνες προκαλούν την περιέργεια μιας και συνοδεύονται από ατελείωτους μύθους. Ακόμα και ένα θαλάσσιο πλάσμα όπως το σφουγγάρι έχει δημιουργήσει ένα δημοφιλή ήρωα!

Οι δικοί μας διασκεδαστές είτε ως πειρατές, είτε ως γοργόνες, είτε με οποιοδήποτε άλλο κοστούμι, θα προσκαλέσουν τα παιδιά σε μια μοναδική θαλάσσια περιπέτεια! Ας φορέσουν τα μπρατσάκια τους και ας προετοιμαστούν! Αρκεί στο τέλος του πάρτυ να μην ζητήσουν από τον διασκεδαστή μας να περπατήσει στην πειρατική σανίδα!

Marvel Avengers & Justice league party

Διαθέσιμα κοστούμια Marvel Avengers :
Διαθέσιμα κοστούμια Justice league:

Σκεφθείτε την έκπληξη των παιδιών όταν ανοίξει η πόρτα και μπροστά τους εμφανιστεί ένας υπέρ ήρωας! Συναρπαστικό;

Οι Marvel Avengers και η Justice league είναι δύο ομάδες από τους μεγαλύτερους υπέρ ήρωες του κόσμου της φαντασίας. Συνήθως δουλεύουν μόνοι τους, όμως υπάρχουν στιγμές που ακόμη και οι υπέρ δυνάμεις τους δεν αρκούν για να νικήσουν τις κακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και πρέπει να συνεργαστούν με τους υπόλοιπους υπέρ ήρωες.

Οι δικοί μας διασκεδαστές ίσως να μην διαθέτουν υπέρ δυνάμεις, όμως είναι υπέρ ήρωες στα πάρτυ ψυχαγωγίας Super ηρώων! Με κοστούμια πιστά αντίγραφα του αγαπημένου σας υπέρ ήρωα ετοιμαστείτε για ένα πάρτυ γεμάτο δράση!

Πάρτυ Μαγείας

Οι προτάσεις μας:

Εάν αισθάνεστε ότι το πάρτυ ή η εκδήλωση σας χρειάζεται να τραβήξετε λαγό από το καπέλο τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

Η μαγεία είναι η τέχνη της δημιουργίας της ψευδαίσθησης. Σκεφθείτε πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί παρακολουθώντας κάποιο show μαγείας πως μπορεί και το κάνει! Τα μαγικά σόου μπορεί να είναι μικρά και κοντινά ή τεράστιες θεαματικές παραστάσεις όπου ο βοηθός τους πριονίζεται στο μισό ή ακόμα και αιωρείται από το έδαφος.

Οι μάγοι διασκεδαστές μας φυλάνε πάντα κάποιο κόλπο στο μανίκι τους. Είναι επαγγελματίες και αντιμετωπίζουν την τέχνη τους με σοβαρότητα. Σας λέμε απλώς ότι αυτό που θα δείτε, δεν θα το πιστεύετε!

Αθλητικές δραστηριότητες

Η πρόταση μας:

Αποφασίσατε να κάνετε ένα παιδικό πάρτυ. Όμως τα παιδιά είναι υπέρ ενεργητικά με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη λύση για την ψυχαγωγία τους. Η τέλεια επιλογή είναι οι Αθλητικές δραστηριότητες!
Οι Αθλητικές δραστηριότητες αποτελούνται από ομαδικά παιχνίδια και παιχνίδια συναγωνισμού. Παιχνίδια στόχων, εμπόδια, διελκυνστίνδα, τσουβαλοδρομίες, τοξοβολία και πολλά ακόμη αθλητικά παιχνίδια! Οι διασκεδαστές μας είναι έτοιμοι και ειδικά εκπαιδευμένοι ώστε να αντιμετωπίσουν ομάδες υπέρ ενεργητικών παιδιών με επιτυχία. Τα παιδιά θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και θα το ευχαριστηθούν!
Και στην περίπτωση που δεν διαθέτετε εξωτερικό χώρο ή δεν το επιτρέπει ο καιρός μην στεναχωριέστε καθόλου! Μπορούν να πραγματοποιηθούν και σε εσωτερικό!

Min2winit party

Η πρόταση μας:

Εάν διαθέτετε μικρό ή μεγάλο χώρο, εάν διαθέτετε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο και θέλετε ένα πακέτο δραστηριοτήτων με υψηλό βαθμό δυσκολίας και έντονο συναγωνισμό τότε το Min2winit είναι αυτό που αναζητάτε.
Το Min2winit είναι διασκεδαστικό, έχει αστεία αντικείμενα, ιδιαίτερα παιχνίδια, έντονο συναγωνισμό και μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και στον πλέον μικρό χώρο χωρίς να χάνει απολύτως τίποτα από την διασκέδαση του.
Οι διασκεδαστές μας θα επιλέξουν και θα προσαρμόσουν τα παιχνίδια στον χώρο και στον αριθμό των παιδιών ώστε ο συναγωνισμός και η διασκέδαση να εκτοξευτεί!

Survivor και Survivor inside

Η πρόταση μας:

Η δυσκολία και η ένταση των δοκιμασιών εντυπωσιάζει και πολλές φορές ίσως και να τρομάζει! Βέβαια αυτό είναι και το μυστικό της μεγάλης απήχησης που απολαμβάνει!
Το Survivor έγινε γνωστό ως τηλεοπτικό πρόγραμμα επιβίωσης. Πέρασε από αρκετές διακυμάνσεις και το κοινό όλων των ηλικιών το αγκάλιασε σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι διασκεδαστές μας ίσως να μην είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να επιβιώσουν σε δοκιμασίες επιβίωσης μέσα σε μια δύσβατη ζούγκλα. Όμως γνωρίζουν πώς να καθοδηγήσουν τα παιδιά ώστε να διασκεδάσουν στο δικό τους πάρτυ Survivor σε ένα στίβο μάχης διαμορφωμένο για επίδοξους μαχητές!
Και στην περίπτωση που δεν διαθέτετε εξωτερικό χώρο ή δεν το επιτρέπει ο καιρός μην στεναχωριέστε καθόλου! Μπορούν να πραγματοποιηθούν και σε εσωτερικό με το ειδικά διαμορφωμένο Survivor inside!

Spy mystery

Η πρόταση μας:

Εάν το παιδί σας έχει κλίση στις παιδικές σειρές μυστηρίου και κατασκοπείας τότε βρίσκεστε στη σωστή δραστηριότητα.
Οι κατάσκοποι και το μυστήριο συμβαδίζουν. Και μόνο η αναφορά στην λέξη κατάσκοπος, προκαλεί σκέψεις μυστικών πρακτόρων σε επικίνδυνες μυστικές αποστολές. Σε μυστικές πληροφορίες και την συλλογή άκρως απόρρητων πληροφοριών.
Οι διασκεδαστές κατάσκοποι μας με τον κατάλληλο σούπερ τεχνολογικό εξοπλισμό (αγγίζει εκείνον του Τζειμς Μποντ) θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε τα παιδιά να αναζητήσουν ενδείξεις, να συλλέξουν πληροφορίες και να συνθέσουν το πάζλ ώστε το μυστήριο να λυθεί με επιτυχία.

Πυτζάμα πάρτυ

Η πρόταση μας:

Συνήθως λέμε στα παιδιά να φορέσουν τις πυτζάμες τους και να ετοιμαστούν για ύπνο. Αυτή την φορά θα φορέσουν τις πυτζάμες τους για να μείνουν ξύπνια!
Οι πυτζάμες έχουν συνδυαστεί με τον μεσημεριανό και κυρίως τον βραδινό ύπνο. Είναι μια ενδυμασία που την έχουμε συνδυάσει με την χαλαρότητα του κρεβατιού μας και το χουχούλιασμα προτού πάρουμε κανέναν υπνάκο.
Οι διασκεδαστές μας θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση για τους γονείς (και ευχάριστη για τα παιδιά) να μην τα στείλουν στο κρεβάτι νωρίς! Αντιθέτως με τις ιστορίες τους, τις δοκιμασίες και τα παιχνίδια τα παιδιά δεν θα θέλουν να πάνε για ύπνο!

Slime and science party

Η πρόταση μας:

Η λέξη πείραμα μας φέρνει στο μυαλό έναν άνθρωπο ντυμένο στα λευκά, κλεισμένο σε ένα εργαστήριο, ανάμεσα σε γυάλινους δοκιμαστικούς σωλήνες, καπνούς και περίεργα υλικά.
Ο όρος πείραμα υπάρχει από τα πολύ παλιά χρόνια και πλέον είναι συμπληρωματικός της έννοιας της παρατήρησης. Οι επιστήμονες που δουλεύουν επάνω στα πειράματα έχουν γίνει κεντρικοί ήρωες σε βιβλία και ταινίες όπως το ‘’Επιστροφή στο Μέλλον’’!
Σίγουρα θα σας προκαλούσε εντύπωση αν ένας άνθρωπος ντυμένος με ιατρική ρόμπα και περίεργο μαλλί βρισκόταν στον χώρο σας! Εάν παρ΄ όλα αυτά το μικρό σας έχει κλίση στα πειράματα και θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, εμείς είμαστε εδώ! (χωρίς να φέρουμε καμία ευθύνη) Δοκιμαστικοί σωλήνες και περίεργα υλικά θα μετατρέψουν τον χώρο σας σε ένα μοναδικό εργαστήριο πειραμάτων! Για το μόνο που είμαστε σίγουροι είναι ότι τα παιδιά θα ενθουσιαστούν. Στα υπόλοιπα, μια ασφάλεια κατοικίας ίσως φανεί χρήσιμη.

Masterchef party

Η πρόταση μας:

Αν αφήσετε ένα παιδί απέναντι από ένα μπολ με ζυμάρι και άλλα υλικά μαγειρικής ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το αποτέλεσμα; Το σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείτε! Όμως έχετε σκεφτεί, ότι ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα;
Η μαγειρική υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην επικαιρότητα περισσότερο από ποτέ! Αποκτά συνεχώς καινούργιους φίλους και πλέον ακόμα και στα σπίτια η λέξη gourmet έχει εισβάλλει για τα καλά!
Οι μικροί υποψήφιοι Masterchef θα αντιμετωπίσουν δοκιμές με συστατικά, διαδραστικά παιχνίδια, γευστικές δοκιμές και μαγειρικές δοκιμασίες!
Οι διασκεδαστές μας μπορεί να μην έχουν πάρει αστέρι Μichelin στην υψηλή γαστρονομία αλλά διαθέτουν πολλά αστέρια όσον αφορά την φαντασία και την εφευρετικότητα επάνω στο παιχνίδι με τα παιδιά.
Μια προκλητική περιπέτεια μαγειρικής που τα παιδιά θα γευτούν κυριολεκτικά!

+Plus activities!

Επισκεφθείτε την ενότητα +Plus activities και ανακαλύψτε μοναδικές ιδέες!

 

και πολλά ακόμη για να εμπλουτίσετε το παιδικό σας πάρτυ!